vineri, 28 ianuarie 2011

Ne vedem luni 31 ianuarie orele 11, la Ministerul Sănătății !!! Se reia dezbaterea publică privind cardurile de sănătate electronice.

Iată anunțul primit de la Ministerul Sănătății:

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Sănătăţii organizează, luni, 31 ianuarie 2011, orele 11.00 la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str.dr. Leonte, nr.1-3, sector 5, Bucureşti, o dezbatere publică având ca temă proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicarea prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din titlul IX Cardul european şi cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare.


Persoana de contact: dr. Mihaela Oancea – telefon: 021.3072.639.


Menţionăm că proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Legislaţie – Transparenţă decizională.

Comentariu rapcea.ro

Dezbaterile au fost reluate datorită eforturilor susținute ale Asociația Pentru Apărarea Libertăților Publice (președinte av. Georgescu Cătălin), – membră de frunte a Coaliției Împotriva Statului Polițienesc, asociație care a dat în judecată Ministerul Sănătății pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind termenele și condițiile de organizare a dezbaterilor publice pe tema cărții de sănătate electronice.

La dezbaterea ce va avea loc luni, reprezentanții Coaliției vor prezenta un text comun al propunerii de modificare a proiectului de Hotărâre a Guvernului privind cardurile de sănătate, pentru a se respecta dreptul de opțiune al cetățenilor.

După consultări, vom reveni cu amănunte și vom publica pe site forma finală a propunerii Coaliției. Cei ce doresc să vină cu sugestii sau propuneri privind acest text de lege ferenda, sunt invitați să ne scrie pe adresa rapcea@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu