miercuri, 19 ianuarie 2011

Episodul 1.Protocoalele Inteleptilor Sionului,raportate la Romania,actuala.



Protocoalele Inteleptilor Sionului,au fost publicate pe sute de bloguri.Noi va vom arata cat de bine se potrivesc cu situatia actuala din Romania.Vor urma o serie de episoade deosebit de interesante.

Sa citim textul urmatorul din “Protocoalele Inteleptilor Sionului”:
Administratorii, alesi cu grija din popor de catre noi dintre crestinii inconstienti cei mai slugarnici, nu vor fi niciodata oameni competenti pentru administratia tarii. În acest chip ei vor deveni niste papusi trase de ata de catre inteligentii si genialii nostri sfetnici, de catre specialistii nostri, crescuti si pregatiti înca din copilarie în vederea administrarii afacerilor lumii întregi. Voi stiti ca specialistii nostri si-au câstigat cunostintele necesare administrarii si punerii în practica a planurilor noastre politice, din experienta istoriei, din studiul tuturor evenimentelor importante.”

Sa citim o stire aparuta in presa romaneasca in data de 23.12.2010 http://www.ziare.com.Ciudata…”COINCIDENTA”,nu?!

Romania este condusa de tinichigii, tamplari si chelneri, conform recomandarilor presedinteluiTraian Basescu. Asta se intampla dupa ce in Arad, Gheorghe Falca a promovat la conducerea unor agentii importante oameni cu meserii de baza stimate de presedinte.
Senatorul PSDValer Marian a depus miercuri o declaratie la Parlament in care semnaleaza ca unii demnitari din Arad, promovati de primarul Aradului, printre care Ministrul de Interne, Traian Igas, seful ANAF Sorin Blejnar, dar si secretarul de stat de la Transporturi, Eugen Pistru, nu au studii corespunzatoare pentru functiile pe care le au.Valer Marian a publicat declaratia politica pe blogul sau si aduce acuzatii privind studiile parlamentarilor si sefilor de agentii, dar si unor sefi de politie.
Eugeniu Pistru, secretar de stat in transporturi, a fost tinichigiu si sofer, dupa care a absolvit liceul si facultatea la distanta. Ministrul de Interne Traian Igas a fost tamplar.
Presedintele Consiliului Judetean Arad, fostul senator Nicolae Iotcu, a fost fochist, iar deputatul Iustin Arghir Cionca a fost chelner. Deputatul Lucian Rivis Tipei a fost dresor de caini si patron al unei firme de bodiguarzi, firma care a avut contracte cu primaria din Arad.
“In ultimii sase ani primarul Falca si-a constituit un cerc de putere personal la nivel national prin promovarea in functii cheie in diverse institutii fundamentale ale statului a unei suite de apropiati si fideli ai sa din judetul Arad”, a explicat Valer Marian.
Sorin Blejnar, cercetat pentru cotrabanda cu motorina si tigari
Acesta aminteste si ca presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a fost acuzat de conducerea Sindicatului Pro Lex ca-i chema la raport pe inspectorii care controlau “pe cine nu trebuie”.
“De-a lungul ultimilor ani, Blejnar a fost suspectat de implicare in contrabanda cu motorina si tigari, fiind cercetat de Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta in dosarul nr. 949/P/2009.
Numele lui Sorin Blejnar apare si in dosarul UCM Resita, instrumentat de DNA si soldat recent cu mai multe arestari, care priveste restituirea ilegala de TVA in suma de 60 milioane de euro catre firma afaceristului libanez Said Baaklini, cunoscut ca apropiat al ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si in care a fost pus sub acuzare zilele trecute senatorul PD-L Mircea Banias, presedintele Organizatiei judetene Constanta PD-L, cunoscut ca un apropiat al presedintelui Traian Basescu si al fratelui acestuia, Mircea Basescu“, mai scrie Marian pe blog.
Acesta aminteste si cazul ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, care are doar 11 clase, deoarece nu si-a echivalat studiile in Franta.
“Ministrul Educatiei Nationale, Daniel Funeriu, este originar din Arad, de unde a plecat in strainatate impreuna cu parintii sai, inainte de 1989, la varsta de 17 ani. A revenit dupa 20 de ani, laudandu-se in CV cu diplome obtinute de la ONG
-uri straine pe care le considera institutii de invatamant superior si cu titlul de expert stiintific in nanotehnologii. Daniel Funeriu este un ministru unicat al educatiei in sensul ca n-a activat, respectiv n-a profesat in invatamantul romanesc”, adauga Marian.

Sa citim textul urmatorul din “Protocoalele Inteleptilor Sionului”:
“Cine ar putea rasturna o putere nevazuta? Caci puterea noastra este una de felul acesta. Francmasoneria exterioara, de la suprafata, nu serveste decât pentru acoperirea planurilor noastre; planul final al actiunii acestei puteri, ba chiar si locul organizatiilor sale, SUPREM CONDUCATOARE, vor ramâne totdeauna necunoscute poporului.
Libertatea în sine ar putea fi complet nevatamatoare si ar putea exista într-un Stat fara a aduce vreun rau bunastarii popoarelor, daca ea s-ar sprijini pe legile credintei în DUMNEZEU si ale fratiei omenesti, straina de acea egalitate care este dezmintita chiar de legile firii, care a statornicit înfrânarea si supunerea. Având o asemenea credinta, poporul s-ar lasa guvernat de catre autoritatea parohiilor si ar merge înainte, umil si pasnic, sub conducerea pastorului sau sufletesc, împacat cu împartirea facuta de Dumnezeu a bunurilor acestei lumi. Iata de ce trebuie sa darâmam complet credinta în cele divine si trebuie sa smulgem din mintea crestinilor însusi gândul Dumnezeirii si al Sufletului, pentru a le înlocui cu meschine calcule si lipsuri materiale.”

Biserica Ortodoxa Romana,presa ortodoxa,blogurile ortodoxe,sunt puse adesea in lumina…FUNDAMENTALISMULUI RELIGIOS!!!

Gabriel Andreescu: Extremismul de dreapta în România. CENTRUL DE RESURSE PENTRU DIVERSITATE ETNOCULTURALÃ Cluj-Napoca, 2003. Intrati aici si cititi http://www.edrc.ro//docs/docs/extremism_ro/05_extremism_ro_004.pdf
 
 preluare de pe blogul Gardul de Fier

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu