vineri, 21 ianuarie 2011

A aparut un nou post de televiziune romanesc. TVRR

Anunțăm apariția unui nou post de televiziune. Este vorba de un post on-line, numit TVRR. Am participat aseară, împreună cu Paul Tecuceanu (fratele regretatului actor Toni Tecuceanu) în calitate de invitați ai emisiunii Bad Politics, moderată de ziaristul Marius Șerban.

Tema emisiunii a fost DICTATURA BIOMETRICĂ, noile acte electronice pe care Statul Român dorește să le impună cetățenilor, la ordinul ocultei masonice. Puteți viziona emisiunea mai jos.


Bad Politics - TVRR din 20.01.2011 - The best home videos are here
Întrucât problematica Noii Ordini Mondiale este cu mult mai vastă iar informațiile corecte din media pe această temă lipsesc aproape cu desăvârșire, am promis că voi reveni la acest nou post tv, cu noi participări, poate chiar în calitate de realizator al unei emisiuni.

Voi anunța amănunte despre acest proiect în zilele următoare. Momentan, anunț participarea mea la emisiunea din această seară, de la orele 19.

Cum puteți viziona în direct emisiunea ? Iată instrucțiunile de instalare prezentate de administratorul acestei televiziuni:

”Intrati pe pagina de internet: http://www.tvrr.ro/
In josul paginii se gaseste un player TV, care ofera instant posibilitatea urmaririi mai multor canale de televiziune, printre  care si TVRR.  Posturile TV sunt ordonate alfabetic!
Vizionarea si activarea playerului este facila, legala si gratuita.
Functiile de reluare, inregistrare reluare si sau inregistrare in direct sunt disponibile celor abonati.
Activarea respectiv instalarea playerului se face o singura data si dureaza mai putin de 2 minute.
Cum se instaleaza?
…simplu
1.Dati clik pe  (Windows XP/Vista/7) inscriptie vizibila in partea de jos a playerului
2.Dati clik pe ,  Installer for PBX Romania, daca sunteti in Romania sau pe ,Instaler for PBX International, daca sunteti in Spania, Germania, Canada, Grecia, Franta …etc. Pentru SUA, alegi, Instaler for PBX sua .
3.Dupa instalare va aparea pe dektop-ul dv o ‘iconita’ cu PBX
4.Dati dublu clik pe iconita si creati-va cont prin apasarea butonului INSCRIE-TE GRATUIT!
5. Exemplu: User = TVRR( urmat de numele tau), o adresa de email valida si o parola
6.Bifati ultima casuta cu termenii si conditiile si dati ok! Contul a fost creat cu success!
7. Toti useri care au TVRR inaintea numelui,  vor participa automat la toate promotiile  televiziunii TVRR!
Vizionare placuta si stati aproape de www.tvrr.ro Foarte curand vom genera peste 10.000( zece mii) de locuri de munca! TVR R e prima televiziune care ataca criza nu prin vorbe ci chiar prin crearea locurilor de munca! Peste 10.000 de someri si nu numai, vor fi sprijiniti de TVRR, singura conditie de baza e sa ai net-ul acasa si … fi pe faza! TVR R emite non stop pe playerul PBX! Esti somer? Esti in cautarea unui part-time? O noua meserie se va naste!…mai sunt 15 zile!
Cu stima,
Adm.Radu Roncea

rapcea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu