miercuri, 26 ianuarie 2011

Comemorarea victimelor Holocaustului comunist

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc vă invită să participați la comemorarea victimelor holocaustului comunist, ce va avea loc joi, 27 ianuarie 2011 între orele 11-14 la Monumentul Holocaustului, ridicat în părculețul Brezoianu, aflat în București, la intersecția str. Anghel Saligny cu Splaiul Independenței (în apropierea fostului sediu al Ministerului de Interne, lângă Primăria Capitalei – în spatele acesteia).
La comemorare sunt invitați să participe atât membrii, voluntarii și simpatizanții celor 20 de ONG-uri ce formează Coaliția Împotriva Statului Polițienesc, cât și simplii cetățeni, pentru a aduce un pios omagiu memoriei celor schingiuiți și uciși de teroarea roșie comunistă.

Pentru cei care nu cunosc istoria tragică a poporului român, amintim câteva date istorice, adevărate momente de cumpănă în istoria noastră, aflate sub semnul satanic al Holocaustului roșu:
28 iunie 1940 – A insemnat invadarea României de către trupele sovietice, având ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei şi a Ţinutului Herţa,  precum şi preluarea puterii locale de către evreii-comunişti. Este o lovitură grea, pe care românii au simţit-o în suflet, şi totodată începutul ofensivei comuniste împotriva  Ţării şi a Neamului Românesc.
23 august 1944 – România era “eliberată” de Armata Roşie şi “ocupată” de cea mai odioasă diktatură comunistă! Trebuie să precizăm că la instalarea  prin forţă a comunismului, etnicii evrei, au avut un rol preponderent şi  condamnabil din punct de vedere istoric ! Componenţa de peste 90% a evreilor-comunişti, printre fondatorii Partidului Comunist Român (în fapt komisari sovietici de etnie mozaică) veniţi în România pe tancurile ruseşti, a însemnat scufundarea Ţării în întunericul celor 45 de ani de teroare roşie comunistă.
După fatidicul an 1944, spirala istorică a suferinţei româneşti a crescut inexorabil, atrăgând în ea zeci de milioane de români deportaţi, ucişi, închişi în temniţele comuniste, privaţi de cele mai elementare drepturi în lagărul comunist. Întregul popor român a fost martirizat, deviat de la cursul său istoric firesc, amputat prin distrugerea unei întregi generaţii de intelectuali şi înlocuirea acestora cu pseudo-valori de sortginte comunistă, a căror influenţă este prezentă şi continuă şi în ziua de astăzi.
Nu putem să uităm că marea majoritate a “torţionarilor” şi “educatorilor” din iadul închisorilor comuniste, care au schingiuit şi torturat  sute de mii de români (opozanţi ai regimului comunist) au fost de etnie mozaică.
Cu titlu de exemplu, amintim că numai torţionarul evreu Bondarenco Pantelimon (Pantiuşa), general şi fost şef al D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct şi locţiitor al ministrului de Interne (1949-1956) se face responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din închisori şi lagăre.
Pentru o reintrare în normalitate am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din România, dacă reprezentanții comunității evreiești din România cât și ambasadorul Statului Israel din România, Excelența Sa David Oren, ar condamna public cu acest prilej, comunismul ca doctrină politică şi socială care a dus la moartea şi distrugerea materială şi morală a milioane de români.
De altfel bilanţul funebru al victimelor  acestei nefaste ideologii comuniste ridică numărul global al acestora la peste 100 milioane în întreaga lume, fiind cea mai distructivă ideologie din istoria Umanităţii.
O astfel de luare de poziţie nu ar constitui de altfel decât un binemeritat gest de respect faţă de poporul român, având în vedere faptul că toţi şefii de stat din România post-decembristă au onorat memoria victimelor nazismului, vizitând muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale în Israel, şi regretând în numele umanităţii care ne caracterizează ca popor, pierderile suferite de evrei.
Coaliția Împotriva Statului Polițienesc
Pentru detalii organizatorice, vă rugăm să ne contactați
Persoană de contact: Rapcea Mihai – tel. 0727673376 mail: rapcea@gmail.com

2 comentarii:

  1. Felicitati pentru articol !Ca de obicei temeinic informat si atent la nuante !Pe zi ce trece ajung la concluzia ca Hitler asta a fost un "neserios" ...a inceput o treaba si nu a terminat-o ! Si doar cyclon B avea din belsug. Pe de alta parte pe cine nu lasi (ajuti) sa moara, nu te lasa mai apoi sa traiesti !Nu cred ca statul acesta mai are vreo valoare pragmatica si nici istorica. S-a dovedit ca felul asta de democratie a dus si duce la falimentul economic mondial al popoarelor. Statul nostru a devenit pe fata dusmanul fiintei nationale. Exterminatori deghizati in parlamentari se straduiesc din rasputeri, naimiti de interese straine de neam ,sa ne aduca in cea mai democrata sclavie posibila. Pana nu scapam de rapandulele astea....dar nu oricum...nu avem nici o sansa. Si cand te gandesti ca Ceausescu a fost executat pentru mult mult mai putin ..ce merita javrele astea ordinare ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu asteptati nimic de la evrei ! Cum vreti sa recunoasca existenta Holocaustului Rosu,cand EI l-au impus in lume ???

    RăspundețiȘtergere