vineri, 13 martie 2009

ANUNT IMPORTANT

VINO ŞI TU LA MITING !

Votul în Senat privind actul normativ al Guvernului prin care se introduc paşapoartele electronice a fost amânat miercuri 11.03.2009, pentru a doua oară. Din lipsă de cvorum senatorii nu au reuşit să ia o decizie nici în favoarea, nici contra Ordonanţei paşapoartelor biometrice, amânând votul final din Senat pentru şedinţa de luni, 16.03.2009, orele 14.00. Vineri 20.03.2009 Ordonanţa de Guvern privind paşapoartele biometrice este programată să fie votată şi în Camera Deputaţilor, dar votul decizional aparţine Senatului.

Cu alte cuvinte, dacă senatorii resping luni Ordonanţa paşapoartelor biometrice, acestea nu vor mai fi emise pentru cetăţenii români, urmând a se emite în continuare paşapoarte de tip vechi, fără cipuri.

Din acest motiv, vă rugăm să participaţi în număr cât mai mare la mitingul de luni 16.03.2009 organizat la Senatul României între orele 14.00 – 18.00, prin care vom cere Senatorilor să nu voteze în forma actuală Ordonanţa, ci să o respingă. Reprezentanţii noştri s-au înscris la cuvânt în şedinţa Senatului, din partea societăţii civile româneşti, şi vor cere ca cetăţenii români să fie lăsaţi să aleagă dacă vor sa nu documente de călătorie cu cipuri biometrice. Se va solicita ca regula generală să fie paşaportul normal, FĂRĂ CIP, iar cel cu cip să fie eliberat NUMAI LA CERERE !

Adunarea publică va avea loc pe trotuarul din faţa Palatului Parlamentului, pe latura dinspre Senat (Calea 13 Septembrie).

Organizatori: Asociaţia Pentru Apărarea Libertăţilor Publice. Informaţii suplimentare la tel. 072767337, www.refuzimplant.blogspot.com sau refuzimplant@yahoo.group.com.

Trebuie ca parlamentarii romani sa cunoasca faptul ca noi crestinii 86% din populatia Romaniei, nu putem primi pecetea lui Antihrist 666 din Apocalipsa 13 deoarece am primit de mici la botez pecetea Duhului Sfant si ca respect pentru Sfanta Scriptura. Nu putem primi alta pecete respectiv 666 nici pe marfuri, nici prin carduri, nici prin pasapoarte buletine sau cipuri.

Nu putem accepta nici lege anticriste, antiumane, antiviata.

Dumnezeu ne-a facut liberi si reprezentantii noastri trebuie sa apere libertatea si siguranta noastra.

Credem că fiecare dintre noi trebuie să facă un efort şi să lase alte treburi la o parte, eventual să se învoiască o oră de la serviciu, pentru a da participa la acest miting şi pentru a transmite împreună un semnal că poporul român doreşte să îşi păstreze în continuare libertatea întru Hristos.

Acest moment este hotărâtor, de noi depinde viitorul libertăţii noastre şi al copiilor noştri.

CU DUMNEZEU ÎNAINTE !

Un comentariu:

  1. iordan
    .

    Fratilor acum mai mult ca oricand trebuie sa fim uniti.Este clar ca BOR,prin conducatorii ei s-au dat la o parte si NU ne-au sustinut deloc,ba mai mult chiar ei au spus ca vor primii pasapoartele si permisele cu cip ca sa dovedeasca crestinilor ca aceste acte biometrice nu sunt un pericol pentru noi.Este normal sa le primeasca deoarece ei NU mai slujesc bunului Dumnezeu,ci sunt vanduti lui Satana si trebuie sa faca voia lui.Dar noi fratilor si surorilor intr-u Domnul IISUS HRISTOS,stim foarte bine ca acceptarea acestor cipuri reprezinta LEPADAREA de Hristos si implicit pierderea credintei.Nu suntem “habotnici”,nu suntem “dusi cu capul”, nu ne-am”smintit” si nici nu am luat-o “razna”dar suntem mai hotarati ca oricand sa ne pastram credinta si luptam cat putem pentru mantuirea noastra.Nu trebuie sa fim indiferenti.Trebuie sa fim prezenti la fiecare actiune care se desfasoara in acest scop(mitinguri,demonstratii,emisiuni TV,etc).Sa informam persoanele care poate inca nu cunosc pericolul pe care il reprezinta aceste cipuri.Peste tot trebuie sa aparam si sa ducem mai departe cuvantul preasfantului Dumnezeu(pe strada,la serviciu,in familie,la rude,in biserica,etc).Fiind din ce in ce mai multi putem convinge autoritatiile sa de dea posibilitatea sa alegem in primirea acestor acte(pasaport,permis auto si in viitor buletinele)si macar pentru crestini sa fie optionale.Sunt multe posibilitati sa primim modelul de act fara cip(dar cu termenul de valabilitate schimbat).
    NU TREBUIE SA FIM INDIFERENTI IN ACESTE VREMURI DE SFARSIT DE LUME,SI SA LUPTAM PENTRU MANTUIREA NOASTRA INDIFERENT DE RISCURI SI CONSECINTE.NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI SA-L DOBORAM PE SATANA.

    RăspundețiȘtergere