duminică, 1 martie 2009

MITING IMPOTRIVA CIPURILOR 7 MARTIE 2009

ANUNT IMPORTANT

Sambata, 7 martie 2009 intre orele 12.30 – 16.30 va avea loc un mars de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in documente (pasapoarte, premise de conducere auto, carti de identitate). Mitingul va incepe in Piata Universitatii la ora 12.30, in scuarul de pe partea Spitalului Coltea. La ora 13.30 se va porni in mars catre Piata Unirii – in dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, pana la ora 16.30.

Nu suntem de acord cu Hotararea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane de a nu condamna introducerea cipurilor biometrice in documentele cetatenilor din Romania, asa cum au facut toate celelalte Biserici Ortodoxe din alte tari.

Organizatorul mitingului este Asociatia Civica Dreptate.

Sunt invitati sa participe la acest miting toti cei care doresc sa protesteze impotriva cipurilor biometrice. Participarea se va face individual, fara insemne sau drapele ale altor ONG-uri sau partide politice, aspect valabil si pentru organizatori. Va rugam sa va mobilizati exemplar si sa veniti cu rude, prieteni, colegi pentru ca in spatele acestui sistem de codare si stocare a datelor de identificare se ascunde o intreaga dictatura, iar noi ca fiinte aflate pe calea spirituala este necesar sa fim varful de lance in eradicarea raului din aceasta tara.

Cei care doresc sa ia cuvantul la microfon la aceasta manifestare, sunt rugati sa contacteze in prealabil organizatorii, pentru a fi trecuti pe lista de vorbitori. Termenul limita de inscriere pe lista este vineri orele 20.00.

Comitetul de organizare

Persoana de contact:

Galambos Tiberiu 0732 745 763

0746 586 729

e-mail: asociatia_dreptate_hd@yahoo.co

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu