vineri, 27 martie 2009

VOTATI IMPOTRIVA PASAPOARTELOR BIOMETRICE !!!



Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor

Mircea LUBANOVICI

Deputat – Diaspora (SUA, Canada, America Centrala, America de Sud, Australia, Noua Zeelanda)

Str. Izvor Nr 2-4 Sector 5, 050596 Bucuresti - ROMANIA; Tel: 021-4141257, Mobil: 0733558279 P.O. Box 66527, Portland OR 97290 - USA; Tel: 888-721-2156, Fax: 888-721-2155 mircea.lubanovici@gmail.comwww.lubanovici.us

Bucuresti, 26 martie 2009 Către românii din Statele Unite, Canada, America Centrala şi de Sud, Australia şi Noua Zeelandă

Vă rog să vă exprimaţi opinia dumneavoastră cu privire la Paşaportul electronic!

Răspunsul dumneavoastră contează şi vă influenţa votul meu!

Ordonanţă de urgenţă a Guvernului nr. 207/2008 “pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate” a fost adoptată de Senat şi trimisă la Camera Deputaţilor, care are rol decizional în acest caz. Prin modificarea Legii 248/2005 se vor introduce în regim opţional paşapoartele electronice, cunoscute şi sub numele de biometrice, lucru cerut de Uniunea Europeană şi o condiţie primordială în obţinerea accesului liber, fără viză, al românilor în Statele Unite ale Americii prin programul numit “visa waiver”.

Paşapoartele electronice, folosite deja de peste 45 de ţări ale lumii, conţin în jur de 50 de elemente de siguranţă caracteristice individului, incluzând amprenta digitală, poza feţei şi alte date de identitate, introduse într-un microcip care poate fi citit de la distanţă prin frecvenţă radio (Radio Frequency IDentificator, RFID). Informaţii suplimentare se găsesc la: www.lubanovici.us.

Ca reprezentant ales direct de către dumneavoastră în Parlamentul României, votul meu cu privire la această modificare a legii 248/2005, care-i va afecta direct pe toţi românii din colegiul pe care îl reprezint, va fi decis de opţiunea dumneavoastră. Din acest motiv, vă rog să îmi comunicaţi în cel mai scurt timp părerea dumneavoastră cu privire la opţiunea de vot pe care să o exercit în Camera Deputaţilor faţă de această modificare a legii: doriti să votez DA pentru adoptarea paşapoartelor electronice în regim opţional pentru cetăţenii români, continuând astfel finalizarea procesului de obţinere a intrării libere a românilor în Statele Unite, sau să votez NU, şi astfel, dacă majoritatea deputaţilor vor vota în acest fel şi ordonanţa nu va trece, România să piardă ocazia intrării în programul “visa waiver”.

Răspunsul dumneavoastră mi-l puteţi transmite direct prin:

- email la mircea.lubanovici@gmail.com;

- fax: 1-888-721-2155;

- posta: P.O. Box 66527, Portland OR 97290 – USA.

În răspunsul dumneavoastră includeţi numele, localitatea de reşedinţă, telefonul, emailul (dacă există) şi opţiunea de vot pe care doriţi să o exercit: DA sau NU pentru modificarea şi completarea legii 248/2005. Răspunsurile sau comentariile anonime nu vor fi luate în considerare.

Fac un apel pe această cale presei româneşti din colegiul pe care îl reprezint, precum şi românilor care primesc acest comunicat, să-l facă cunoscut cât mai multor persoane astfel încât opţiunea mea de vot să reprezinte voinţa majorităţii din acest colegiu.

Vă mulţumesc.

Mircea Lubanovici

Deputat – Diaspora www.lubanovici.us mircea.lubanovici@gmail.com

2 comentarii:

  1. CASA REGALA INTRE IMPOSTURA, CRIMA, PARVENIREa SI IMPLANTUL
    Priviti impostura, fabricarea biografiei si minciuna regala de tip bolsevic
    Priviti http://ro.wikipedia.org si va convingeti de CASA REGALA CRIMINALA SI TERORISTA care isi fabrica biografia.
    Din neam de nemti-germani se da acum ruda cu regina elisabeta imperialista criminal si terorista.
    Si vor sa conduca Romania, niste parveniti care au venit la furat si jefuit Romania.
    Pana in 1947 trenuri intregi incarcate cu aur plecau in directii indicate de casa regala in toata europa, iar in 1947 ne-a vandut la rusi si a plecat cu garniture de trenuri incarcate cu aur, tablouri, mobilier si rudele sale de vita nobila germane si nu engleza.
    Cat priveste intrarea romaniei in razboi cu rusia s-a facut din ordinal clasei regale si tezaurul romaniei tot din ordinal casei regale a fost dus la moscova unde se gaseste si in present.
    Antonescu a avut neinspiratia sa ceara romanilor la ordinal aliatilor,: sua, anglia, franta, rusia si alti sa intoarca armele IMPOTRIVA germaniei si pentru asta a fost arestat si condamnat la MOARTE de casa regala germane a lui MIHAITA.
    Casa regala a ucis un MARESAL al armatei romane, dupa ce tot acest maresal ANTONESCU l-a facut la randul sau MARESAL PE REGELE MIHAI.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hohenzollern-Sigmaringen este o ramură a dinastiei de Hohenzollern, care au condus Prusia şi ulterior Germania până în 1918.
    Comitatul Hohenzollern-Sigmaringen a fost format în 1576, în urma partajării Comitatului Hohenzollern, un fief al Sfântului Imperiu Roman. La moartea ultimului conte de Hohenzollern, Carol I (1512-1579), teritoriul a fot divizat între fii acestuia:
    • Eitel Frederick IV de Hohenzollern-Hechingen (1545–1605)
    • Carol II de Hohenzollern-Sigmaringen (1547–1606)
    • Christof de Hohenzollern-Haigerloch (1552–1592)
    Principii de Hohenzollern-Sigmaringen au condus un mic principat din sud-vestul Germaniei. Spre deosebire de ramura Hohenzollern de Brandenburg, Hohenzollern-Sigmaringen-ii şi verii lor de Hohenzollern-Hechingen, o altă ramură dinastică, au rămas catolici.
    Principatul a devenit un stat independent în 1815 după terminarea Războaielor Napoleoniene. În 1849, Hohenzollern-Sigmaringen şi Hohenzollern-Hechingen au fost anexate Prusiei. Anexarea statului lor nu a însemnat însă şi pierderea importanţei pe care a avut-o Casa de Hohenzollern-Sigmaringen. Ultimul prinţ, Karl Anton, a fost prim-ministru prusac în perioada 1858 - 1861. Cel de-al doilea fiu al său, Karl Eitel Friedrich de Hohenzollern-Sigmaringen a devenit Domnitor al Principatelor Române (1866–1881) şi apoi rege (1881–1914) de România, sub numele de Carol I de România, iar casa dinastică înfiinţată de el a rămas pe tron până la sfârşitul monarhiei române în 1947.
    ----------------------------------------------------
    Priviti cum isi fabrica biografia. Casa regala si regale mihai nu mai sunt de neam german si sunt acum de neam englez.
    Vor puterea si poporul roman sa-I tina pe macare si bautura si tot poporul roman sa sustina finaciar casa regala.
    Probabil DAN PURIC de aceasta verticalitate vorbeste, adica niste venetici hoti si banditi care ne-au furat si ne-au vandut la BOLSEVICI si vor sa fure in continuare.
    Lovitura de stat nu a schimbat dominatia sovietica in Romania. Din contra regale mihai cand a venit in Romania si dupa instalarea lui in Romania cu drepturi de fost conducator al romaniei, s-a dus in vizita la moscova ca reprezentata al casei regale din Romania de ziua RUSILOR, DE FAPT SI-AU DAT MANA PENTRU JEFUIREA ROMANIEI SI CAND ROMANI SE VOR SATURA DE JAF SI UMILINTA SA VINA EL LA PUTERE SA SUSTINA ACTIUNILE MOSCOVEI LA BUCURESTI.
    Priviti multi au sustinut ca atunci cand CASA REGALA ne-a vandut la bolsevici in 1947 si a plecat incarcat cu bunuri furate de la romani in ani de jaf si dictatura casei regale in Romania, REGELE MIHAI AVEA 10 ANI. Alta minciuna criminala si terorista de tip bolsevic a casei regale intrucat daca va uitati pe datele prezentate de http://ro.wikipedia.org se poate vedea ca avea 26 de ani, deci nu era un copil nestiutor si mai mult a lasat studentii revoltati in central bucurestiului singuri fara sprijin din partea casei regale si au fost arestati de bolsevici si inchisi ani grei de puscarie.Mai mult ofiteri si soldati ai armatei romane au fost ucisi de conducerea bolsevica instaurata in Romania.
    Daca era patriot roman si stia foarte bine ca REGELE MIHAI SI aceasta CASA REGALA ne-a bagat in raboi cu rusia trebuia sa lupte si sa moara pentru salvarea romaniei din ghiarele bolsevice, mai ales ca era ruda (afirmatie mincinoasa si falsa, asa se fabrica conti si printi pe vorbe, asa cum cresc actiunile la bursa ori valoarea valutei)cu CASA REGALA ENGLEZA.
    Si acum priviti IMPOSTURA, nu mai sunt de neam german si sunt de neam englez.
    Doresc sa ramana asa cum vor ei, dar romani sa nu-I sustina finaciar.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Majestatea Sa Mihai I, Rege al Romaniei (n. 25 octombrie 1921, Sinaia), Prinţ de Hohenzollern[1][2][3], este fiul Regelui Carol al II-lea. A fost suveran al României între 20 iulie 1927 - 8 iunie 1930, precum şi între 6 septembrie 1940 - 30 decembrie 1947. Stră-strănepot al Reginei Victoria a Marii Britanii şi văr de gradul trei al reginei Elisabeta a II-a. Mihai este una dintre ultimele figuri publice în viaţă din perioada celui De-al Doilea Război Mondial.
    Mihai a devenit pentru prima dată rege al României după moartea bunicului său Ferdinand, în urma renunţării la tron a lui Carol al II-lea din decembrie 1925. Detronat de tatăl său, după doar trei ani de domnie sub regenţă, a reprimit coroana un deceniu mai târziu, după abdicarea forţată a lui Carol al II-lea, domnind peste regimul pro-german al mareşalului Ion Antonescu. Din 1941 regele Mihai a fost mareşal al României[4]. La 10 mai 1941, de ziua naţională a României, prin decret semnat de Ion Antonescu, regele Mihai a fost înălţat la gradul de mareşal, bastonul fiindu-i înmânat de conducătorul statului. [5]
    După colaborarea României cu Germania în al doilea război mondial şi după ce forţele sovietice au pătruns pe teritoriul României, regele Mihai a organizat la 23 august 1944 arestarea lui Antonescu. S-a opus guvernelor prosovietice din anii 1945-1946. A fost obligat să abdice în 30 decembrie 1947 şi s-a exilat în Versoix (Elveţia), iar revenirea sa în ţară nu a fost permisă până în 1997.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ce a adus REGELE MIHAI SI CASA REGALA IN ROMANIA, dupa 1989 cand ne cerea sa iesim in strada impotriva comunismului bolsevic?
    A adus si MASONERIA CARE CONDUCE ARMATA INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI CARE ACUM VOR IMPLANTURI DE TOT FELUL IN PASAPOARTE, IN BULETINE DE INDENTITATE SI IN CORPUL ROMANILOR.
    Maosnerie care este considerata de utilitate publica si e finantata de guvernul romaniei, iar CASA REGALA A PUS LA DISPOZITIE MASONERIEI PROPRIETATEA DE LA PERIS UNDE POATA SE SE ADUNE SI SA SE ORGANIZEZE SI CUM SA ATACE ROMANIA SI POPORUL ROMAN.
    CASA REGALA DUPA 1989 A ADUS SOBOLANIADA IN ROMANIA IN CARE NU MAI AVEM SERVICIU, SALARIU, CASA, FAMILIE SI INDENTITATE SI TRAIM CU SOBOLANI PE STRADA, ADICA DORMIM PE STRADA SI MANCAM DIN GUNOAIE CU EI.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://manipularea.blogspot.com/2009/03/anunt.html

    RăspundețiȘtergere