miercuri, 4 martie 2009


Următoarele fapte sunt oare doar nişte coincidenţe:

- Hotărârea de Guvern nr. 1566/12.12.2008 are exact cifra 666 (prin adunarea lui 1 cu 5 din 1566, obţinem cifra Fiarei, 666) !?

- Hotărârea de Guvern nr. 1566 a fost dată în preajma sărbătoririi Naşterii Domnului ?!

- În ziua în care Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc aştepta hotărârea Curţii de Apel Bucureşti privind suspendarea Hotărârii de Guvern privind inserarea cipurilor în paşapoarte, Comisia pentru Apărare din cadrul Camerei Deputaţilor aviza favorabil Ordonanţa de Guvern 207/2008 privind introducerea cipurilor cu date biometrice în documentele de călătorie ?!

- În ziua în care Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române se întrunea să hotărască cu privire la cipuri, Parlamentul a trimis înapoi spre analizare la Comisia Juridică Ordonanţa de Guvern privind cipurile în paşapoarte ?!

- Hotărârea de Guvern nr. 55/2009 privind “dispozitivele medicale” implantabile active (se deschide posibilitatea legală a implantării cipurilor la om, şi în România !!!) a fost publicată în Monitorul Oficial TOCMAI pe data de 25.02.2009, când Sfântul Sinod se pronunţa asupra asupra chestiunii cipurilor din paşapoarte ?

- Tocmai acum Primăria Municipiului Bucureşti a votat obligativitatea introducerii cipurilor de identificare radio (RFID) la toţi câinii şi toate pisicile din Bucureşti - inclusiv la animalele cu stăpâni, sub sancţiunea unor amenzi usturătoare sau chiar DOSARE PENALE în cazul refuzului de a pune cip la animale ?! Cine urmează la cip !? Nu cumva noi şi copii noştrii ?!

- Cabinetul Boc a prevăzut în proiectul de buget pentru Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional cu 50% mai mulţi bani pentru salariile preoţilor, ale profesorilor la facultăţile de teologie şi ale personalului ne-clerical. Pentru aceste cheltuieli, suma prevăzută în proiectul care a plecat din Guvern către Parlament este de aproape 284 milioane de lei, faţă de aproape 190 de milioane de lei alocaţi anul trecut ! Iată cum păstorii noştri s-au lăsat mituiţi, vânzându-l pe Hristos împreună cu întreg Poporul Român lui Satana Cip !!!

- De asemenea, în Comisiile parlamentare care şi-au dat avizul pe proiectul de buget, s-a decis „creşterea cu aproape 60 de milioane de lei la fondul pentru biserici (...) îndeosebi în localităţile în care au fost aleşi parlamentarii PDL sau PSD”, adică tocmai partidele ale căror politicieni profită de miliardele de euro ce se vor câştiga din afacerile cu cipuri pentru câini, pisici, animalele din curte şi… oameni ?!!

CONCLUZIA: Ne-au băgat cipuri în paşapoarte, dar nu se vor opri aici ! Vor să pună cipuri la câini şi pisici, iar pe 25.02.2009 – când Patriarhia a vândut poporul român Satanei, au publicat Hotărârea de Guvern nr. 55/2009 prin care s-a aprobat implanturile electronice la oameni „în scopuri medicale” !!!

Dacă Patriarhia ne-a „liniştit” anunţându-ne că cipurile din paşapoarte sunt pentru „siguranţa” noastră (şi astfel trebuie să fim amprentaţi şi urmăriţi ca nişte infractori), mai urmează să ni se introducă cipuri în mână şi frunte „în scopuri medicale”, (şi astfel ne simţim cu toţii monitorizaţi ca nişte bolnavi).

NOUA ORDINE MODIALĂ se grăbeşte căci satana ştie că timpul său este scurt. Veniţi sa ne opunem, SĂ SPUNEM NU acestor măsuri de control şi supraveghere a populaţiei !!!

Este posibil ca aceasta să fie ultima noastră şansă democratică de a ne mai opune. Dictatura Planetară va împinge în curând Guvernele-marionetă din întreaga lume la măsuri EXTREME pentru combaterea falsei „crizei” economice (şi a dezordinilor sociale provocate de aceasta), prin măsuri de control al populaţiei. Nu vor avea decât o singură soluţie „salvatoare” pentru anarhia pe care o vor provoca: NE VOR OBLIGA SĂ ACCEPTĂM CIPURILE ÎN MÂNĂ ŞI PE FRUNTE, fără de care nu vom putea cumpăra şi vinde nimic în noua economie globală plănuită de Guvernul Mondial din umbră !!!

Treziţi-vă români, până când nu va fi prea târziu !

A ştii şi a nu acţiona este SUPREMA LAŞITATE !!!

Sambata, 7 martie 2009 ora 12.30 ne adunăm în Piata Universitatii, in scuarul de pe partea Spitalului Colţea, de unde vom pleca în marş către Piaţa Unirii, la Patriarhie.

Organizator: Asociaţia Civica Dreptate.

Tel. 0732.745.763, 0746.586.729;

e-mail: asociatia_dreptate_hd@yahoo.co

Pentru informaţii suplimentare:

www.refuzimplant.blogspot.com sau refuzimplant@yahoogroups.com

Partener http://ro.altermedia.info/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu