marți, 2 iunie 2009

Campania ANULEAZA VOTUL continua...






La initiativa Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania (AVMR), a fost plasat un cort de campanie pe trotuarul din fata Teatrului National, la Universitate, in dreptul crucii ridicate in memoria victimelor mineriadelor.

Campania AVMR - membra a Coalitiei Impotriva Statului Politienesc - a avut ca scop initial strangerea de semnaturi pentru arestarea criminalului Ion Iliescu, vinovat de moartea a sute de tineri atat la asa zisa "revolutie" cat si la mineriade.

Intrucat spatiul si amplasamentul ne permite extinderea acestei campanii (exista doua mese pentru liste de semnaturi) si pe o alta tema - esentiala pentru noi, am propus sa strangem semnaturi si pentru referendumul ANTI-CIP initiat de Manastirea Petru Voda.

Totodata, dorim sa folosim locatia respectiva ca punct de informare a populatiei cu privire la pericolul reprezentat de dictatura biometrica, precum si pentru a anunta cat mai multi oameni despre viitoarele noastre actiuni.

Cortul respectiv va ramane in acea locatie zilnic pana la orele 20 (cu conditia sa existe suficienti voluntari pentru strangerea de semnaturi), pana pe data de 16 iunie.

Cei ce doresc sa ajute aceasta campanie, sunt invitati sa se inscrie pe o lista de voluntari, unde vor indica ziua si orele in care pot fi prezenti la cort, pentru a strange semnaturi si pentru a da informatii si materiale explicative pe tema cipurilor.

Lista se va gasi (incepand de maine) fie la cortul de campanie, fie la sediul AVMR (str. Batiste nr. 11, et. 1).

Cu aceasta ocazie dorim sa anuntam si urmatorul miting de boicotare a alegerilor euro-parlamentare, care va avea loc sambata 6 iunie 2009 intre orele 15-18 In Piata Universitatii, in alveola (parculetul) de pe partea cu Spitalul Coltea.

Persoane de contact: Presedinte AVMR - Ene Viorel - tel. 0728178998

Rapcea Mihai - tel. 0727673376

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu