duminică, 13 februarie 2011

Grecia. Parintele Sarandis Sarandos,impotriva introducerii noilor acte de identitate electronice

Arhimandritul Sarandis Sarandos, paroh al parohiei Adormirii Maicii Domnului- Atena. La minutul 10,45 vorbește  de: ”În România Ortodoxă, un înflăcărat sfânt, Părintele  Iustin Pârvu, informând și sprijinind credincioșii, preântâmpină pericolul bultinelor electronice




Manifestările de protest au fost provocate de faptul că Guvernul elen intenționeză să supună spre votare în parlament introducera  Cardului Cetățeanului, fără organizarea în prealabil a unui referendum național.”Într-o țară democrată, asemena decizii se iau doar în urma unui referendum național, dar se pare că Grecia este o țară din care democrația a plecat”, s-a afirmat la manifestație. Vorbitorii au arătat că în spatele guvernului și al mass-mediei se ascund forțe masonice care urmăresc trecerea la guvernarea mondială pentru relizarea căreia este necesară centralizrea datelor personale ale cetățenilor.

Staretul Mânăstirii Esfigmenu, Sfântul Munte Atos, Arhimandritul Metodios la minutul 12 vorbeste de secte si masonerie




Acest card va fi prevăzut cu un microcip și va conține toate datele personale ale posesorului, care astfel își pierde orice intimitate și poate fi oricând controlat print-un simplu clik. Una dintre strategiile principale prin care guvernele aplică proiectul Noii Ordini Mondiale de control asupra întregii populații este eliminarea treptată a satelor și  a micilor localități și concentrarea populației în metropole. Sub pretextul ”crizei economice” nu se vor mai face investiții la sate, se vor închide spitale, școli, biserici, se vor comasa primarii, astfel incât cetățenii vor fi nevoiți să migreze în marile orașe, unde, pentru a se angaja, vor avea nevoie de acest card. Ulterior va dispărea și acest card și va fi înlocuit de un microcip care se va introduce în mâna dreaptă sau în corpul uman.

Interesant este faptul că numărul prin care fiecare microcip se corelează la baza de date nu pote fi decât 666, refuzându-se din start orice altă combinație de numere. Se știe că pentru creștini 666 este numărul fiarei apocaliptice. Acest lucru, alături de toate celelalte indicii care vădesc intențiile instaurării dictaturii electronice mondiale, îl face cu atât mai mult inacceptabil pentru creștini.

Cetățenii greci au luat cunoștință de aceste intenții încă de acum 25 de ani, când s-a semnat Tratatul de la Lisabona , care prevede obligativitatea introducerii actelor electronice pentru toate statele UE. Prin acest card fiecărui cetățean european i se atribuie un numar de identificare. În 1997 și 1998, Sinodul Bisericii Greciei a cerut credincioșilor să nu accepte actele electronice. De Dumnezeu luminatul părinte Paisie Aghioritul a vorbit amănunțit despre acest lucru, sfătuindu-ne să nu acceptăm cu nici un chip actele electronice prin care vom fi urmăriți, manipulați, controlați și prin  care un simplu clik ne poate omorî. De asemenea, vrednicul de pomenire Mitropolit al Florinei, Augustin Kandiotis, a întărit spusele părintelui Paisie și a îndemnat credincioșii să nu primescă acest card.

http://graiulortodox.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu