vineri, 8 octombrie 2010

AM RE-INCEPUT CAMPANIA ANTI-CIP !!!


Astazi am ridicat de la tipografie prima mie de autocolante anti-cip, cu care vom relansa campania de sensibilizare a opiniei publice referitor la pericolul reprezentat de cipurile biometrice din actele de identitate ale românilor. Urmeaza pana luni, alte zece mii. Persoanele care doresc să răspândească aceste autocolante șoferilor, sau care doresc să susțină campania, lipind pe propriile autoturisme autocolantul anti-cip, sunt rugate fie să ia legătura cu secretariatul Coaliției Împotriva Statului Polițienesc, la sediul acesteia (str. Batiștei nr. 11, etaj 1 (sediul AVMR) sector 2, București), fie pot intra direct în posesia acestora la mitingul de marți 12.10.2010 orele 14.00 in fata sediului Ministerului Administratiei si Internelor, Piata Revolutiei nr.1 A, sect. 1, Bucuresti.

Ene Viorel

4 comentarii:

  1. Salut vreau si eu cateva sute de bucati.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce parere aveti daca s-ar face mitinguri contra cipurilor din acte la majoritatea sediilor de televiziuni?Banuiesc ca macar un mic reportaj tot s-ar incumeta sa faca. Macar din curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Persoana de mai sus are dreptate. Daca s-ar face mitinguri concomitent la sediile celor mai importante televiziuni ar fi obligati profesional sa faca un reportaj macar. Problema e sa nu cumva sa prezinte campania intr-o lumina proasta sau "la mishto".

    RăspundețiȘtergere
  4. -Buna ziua-
    Sunt interesat de primirea a 50 de stickere pentru a promova campania dvs pe auoturisme MAXI TAXI si Taxi.Daca stocul va permite va rog sa ma contactati pe edy_jcs@yahoo.com urmand sa va expun detaliile pentru corespondenta.

    Multumesc.
    Edward O.

    RăspundețiȘtergere