luni, 27 aprilie 2009

Miting la Camera Deputatilor miercuri 29.04.2009
Miting Miercuri 29 aprilie 2009, orele 10-14 vis-a-vis de intrarea Camera Deputatilor, Parcul Izvor va avea loc un miting al societatii civile organizat de APADAR. Mitingul va avea ca tema protestul impotriva adoptarii O.G. 207/2008 privind pasapoartele electronice cu cipuri. Protestul se va desfasura simultan cu sedinta reunita a celor 3 comisii ale Camerei Deputatilor, care vor dezbate aceasta Ordonanta de Guvern in vederea avizarii sau respingerii ei.
Precizam ca grupul nostru a organizat miting si inainte de sarbatoarea Sfintelor Pasti, cand cele 3 Comisii nu si-au tinut lucrarile - desi pe ordinea de zi figura sedinta respectiva. Din surse din interiorul uneia dintre Comisii, am aflat ca adunarea respectiva a fost anulata in ultima clipa intrucat persoanele interesate de promovarea acestei ordonante si-au dat seama ca exista o opozitie puternica in randul membrilor comisiilor (datorita informarii si a loby-ului creat de ONG-urile reunite in Coalitia Impotriva Statului politienesc) si "riscau" sa se petreaca ceea ce s-a petrecut la Comisia Juridica, si anume ca Ordonanta sa fie respinsa (sa primeasca aviz negativ). Este posibil ca acest scenariu sa se repete si miercuri, nefiind inca fixata ora de intrunire a comisiilor.
Toate aceste aspecte ne indreptatesc sa perseveram in actiunile de protest, in eforturile de informare a cetatenilor precum si a factorilor de decizie (deputati si senatori).
Invitati sunt toti cetatenii, ONG-urile si reprezentati ai cultelor
pentru a protesta impotriva introducerii pasapoartelor
electronice/biometrice si a solicita dreptul de optiune si organizare
de referendum.
Persoana de contact: av. Mihai Rapcea, vicepresedinte APADAR, 0727673376

Un comentariu:

 1. Fratilor sa venim in numar cat mai mare la aceste actiuni de protest inpotriva actelor biometrice.
  Numai impreuna vom putea reusii.Este o problema ce ii priveste pe toti cetatenii Romaniei(nu numai pe crestini).A lupta pt.libertatea,credinta si mantuirea noastra ne sta in putinta si depinde de noi.Sa nu fim indiferenti,sa nu stam cu mainile in san.Sa ne trezim ACUM cand NU este prea tarziu si cand inca se mai poate face ceva.
  DECI LA LUPTA,este singurul lucru care ne-a mai ramas sa luptam pentru drepturile noastre.Sa nu uitam sa pomenim de PERMISELE AUTO,care sunt mult mai importante pt.noi ca pasapoartele.
  PREASFANTUL DUMNEZEU SA NE INTAREASCA IN FATA TUTUROR ISPITELOR CARE NU VOR URMARII LA TOT PASUL.
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.AMIN,AMIN,AMIN
  IORDAN

  RăspundețiȘtergere