sâmbătă, 20 noiembrie 2010

20 noiembrie 2010. Ziua Internaţională Antichemtrails


Pagina de pe Facebook a evenimentul a fost ștearsă peste noapte
20 noiembrie 2010 a fost aleasă ca ziua în care să se ia atitudine împotriva metodelor criminale de intoxicare, otrăvire şi îmbolnăvire a oamenilor prin pulverizarea din avioane a unor substanţe toxice, virusuri şi germeni patogeni. Evident, această inițiativă a deranjat. Suficient de mult pentru a se lua măsuri radicale: pagina de pe Facebook a Zilei Internaționale Antichemtrails, la care s-au înscris peste 2000 de participanți, a fost ștearsă de către cineva care a piratat contul unui utilizator, aparent anulând evenimentul.
Versiunea în engleză va fi repostată curând, până atunci cei interesați pot accesa versiuni ale paginii șterse în limba franceză, în limba greacă, sau în spaniolă. Pentru a afla mai multe despre dârele morții puteți viziona o serie de filme documentare şi diverse mărturii zguduitoare la adresa www.i-openers.net.
 
În România, în data de 20 noiembrie 2010, va avea loc la Braşov o conferință cu tema CHEMTRAILS - DÂRELE MORŢII, organizată de Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor Cetăţeneşti. Locul desfășurării acesteia este Centrul Cultural Reduta, Sala de muzică (parter), începând cu ora 17. 

preluare de pe yogaesoteric.net

Un comentariu:

  1. Sunt Marius din Brasov.Am participat la conferinta dedicata zilei antichemtrails....,au fost maxim 50-60 de persoane...din partea presei locale si a oficialilor....NIMENI...,nu cumva au primit instructiuni ,sa nu participe ?? Ptr.ca ADEVARUL supara,mai ales in timpurile noastre cand,energia pura din centrul galaxiei inunda din ce in ce mai mult planeta noastra...,dar nu-mi fac griji...procesul de TREZIRE a fiintelor acestei planete e pe flux,din ce in ce mai multi oameni se deschid spre adevar si nu mai inghit rspunsurile infantile ale autoritatilor .Planeta asta impreuna cu fiintele minunate care suntem avem un viitor minunat,in care vom trai in adevar si iubire,OCULTII care conduc lumea acum sunt disperati...,dar nu va mai dura mult si planul divin se va implini....D-ZEU SA NE AJUTE...!!!!

    RăspundețiȘtergere