miercuri, 7 octombrie 2009

În Olanda au intrat în vigoare paşapoartele biometrice cu amprente digitale

de George Preda

Începând de la sfârşitul lunii septembrie 2009, toate paşapoarte eliberate de oficialităţile olandeze vor conţine două amprente digitale. Toţi cetăţenii olandezi care solicită eliberarea unui paşaport vor fi amprentaţi. Patru amprente digitale vor fi memorate în baza de date naţională, iar două dintre acestea vor fi stocate pe microcipul inclus în paşapoartele biometrice.

Autorităţile olandeze au invocat reglementările europene pentru a justifica acest demers. Într-adevăr, există proiecte similare şi în alte state europene. Până acum au fost demarate oficial astfel de proiecte în Belgia, Finlanda, Franţa şi Grecia. Totuşi, în Olanda s-a trecut mult peste aceste reglementări: Olanda este acum prima ţară europeană care a legalizat implementarea unei baze de date centralizată care conţine datele biometrice, iar la această bază de date vor avea acces diferite instituţii, printre care agenţia naţională de securitate, serviciile de spionaj şi poliţia. Până la finalizarea infrastructurii bazei centralizate, informaţiile vor fi stocate de către consiliile locale.

Autoritatea olandeză de protecţie a datelor (CBP) a criticat acest proiect încă din anul 2007. Legalizarea creării bazei de date a stârnit, aşa cum era de aşteptat, noi critici. Mai ales în această fază intermediară, în care s-a demarat colectarea de date biometrice, dar nu s-a organizat structura tehnologică necesară şi nici nu s-a pus la punct integral cadrul legislativ, apar o mulţime de chestiuni critice pentru protecţia cetăţenilor. Printre altele, nu s-au definit legal o serie de aspecte cruciale, dintre care cel mai important este cine are acces la baza de date.

S-a afirmat că această bază de date va fi folosită pentru depistarea şi urmărirea penală a persoanelor care au comis infracţiuni, dar identificarea pe baza amprentelor digitale are o marjă de eroare de 3% care pune în pericol, cu siguranţă, cetăţeni nevinovaţi. „Sistemul constituie o gravă violare a vieţii private a cetăţenilor, deoarece sunt memorate datele biometrice ale tuturor persoanelor, inclusiv ale celor care nu sunt considerate suspecte,” avertizează Autoritatea olandeză de protecţie a datelor.

Legislaţia aprobată recent de parlamentul olandez permite folosirea acestei baze de date de către poliţie, pentru rezolvarea cazurilor infracţionale „serioase”, şi de către agenţiile de securitate şi spionaj pentru „prevenirea terorismului”. Ambiguitatea acestor precizări legale, dar şi posibilitatea ca următorul guvern să schimbe reglementările privind accesul la baza de date centralizată fac din această resursă un pericol potenţial la adresa siguranţei şi vieţii private a olandezilor.

preluare de pe yogaesoteric

Un comentariu:

  1. Acum nu am prea mult timp sa va spun ceea ce stiu. Insa trebuie sa cunoasteti ceva despre autorii multor evenimente negative care au rascolit lumea. La piramide exista informatii despre masoni (in scrierile indiene acestia unt incarnarile satanice) , la origine evrei care au ca biblie talmudul babilonian. Tot in "carticica" lor ei spun ca "l-au executat pe Iisus" si "ca bine au facut". Ei sunt cei care omoara copii in chinuri grele si le colecteaza sangele pe care-l consuma: iata si explicatia din cartile stravechi cand judecata va fi foarte grea pentru cei ce au sangele amestecat dar si pentru cei ce se casatoresc cu evrei. Sangele acesta produce boli mentale grave ("in sange este sufletul"). Ei nu pot sa evolueze spiritual dar nicic pe altii nu-i lasa sa treaca de "poarta cea stramta" (iata de ce ii hingheresc pe yogini. Romanii (originali dar si cei asemeni lor, adica arienii -iranieni, indieni, vechii egipteni, etc) au practicat aceasta forma de rugaciune , meditatia, care este in realitate RUGACIUNEA INIMII. Prin aceasta practica, faci conexiunea cu DUMNEZEU si ii aduci la cunostinta de orice primejdie in care te afli. Iata un alt motiv pentru care acesti dobitoci din politica vor sa ne indobitoceasca. Daca o sa continuati cu frica nu o sa faceti NIMIC. Frica distruge imunitatea. Ei vor sa urgenteze distrugerea pentru ca , nici voi nu stiti ca ei practicand magia neagra, aceasta acum , prin noua asezare a planetelor si intrand in forta in alta dimensiune, nu mai pot face nimic. Daca nu reusesc cu aceste "implanturi" care nu sunt decat metale grele vor dori sa execute populatia. V-am mai spus cu frica nu veti DOBANDI NIMIC. EI SUNT NIMIC pe aceasta lume. Ceea ce ii caracterizeaza pe aceset creaturi (cititi si tablitele ZEULUI TOTH care se pare ca este IIsus) acolo veti mai citi ca acestia au doar fata umanoida dar exista un sunet, o mantra, o rugaciune care ii demasca si isi arata instantaneu (fara voia lor) mutrele de animale. Ei au genotipul uman intre pork si hiena (se hraneste cu hoiturile din familie). Daca constientizati ca acestia sunt incarnari satanice , va fi mult mai usoara lupta cu acestia. Biserica a cam distrus totul si a creat o imagine falsa si fara continut despre DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL si MAMA DIVINA (zeita suprema). In lupta cu demonii ZEITA este cea care ne ajuta sa-i ucidem. Dacii aveau zeite (care in realitate sunt fete, roluri diferite ale Mamei lui Iisus). La fel si la indieni, etc. Biserica ne-a indepartat de ADEVAR = DUMNEZEU ca UNITATE. Nu avem nevoie de intermediari pentru a ajunge la EL , SUPREMUL. Vechuil testament eset una din cele 6 carti ale talmudului babilonian , codul satanic al jidanilor. Prin carti ei au subjugat popoare si au ucis. Propaganda facuta de de pentru ei precum ca sunt "poporul ales" nu este decat o minciuna! Ei au creat holocaustul ca sa MINIMALIZEZE CRIMA executarii lui Iisus. Mai vorbim. Cu drag, pentru cei ce sunt cu NOI.

    RăspundețiȘtergere