luni, 16 februarie 2009

ANUNT IMPORTANT

NOTA: Actiunile organizate de Asociatia Adevar si Dreptate sunt actiuni CIVICE, fara caracter religios. Adica nu au nimic nici cu Biserica (de oricare fel ar fi ea), nici impotriva ei. La aceste actiuni sunt invitate toate persoanele care sunt ingrijorate de restrangerea libertatilor civile. Deci, la aceste actiuni pot participa si evrei, si tigani, si crestini de orice fel, si musulmani si budisti si yoghini si nationalisti, si negri, si galbeni sau albastri, cu o singura conditie: respectul pentru convingerile celuilalt. Deci, fara insemne religioase sau de alta factura, fara bannere atribuite vre-unei organizatii alta decat organizatorul mitingului. Singurul permis: steagul tricolor romanesc.

Cei ce vor sa organizeze actiuni religioase, sa o faca, nu ii impiedicam. Dar nu la mitingurile organizate de noi. Consideram ca momentul asteptarii in vederea exprimarii unei pozitii oficiale din partea vre-unei biserici, de orice fel, a trecut cam de mult.

Iertare celor pe care ii poate supara pozitia mea, dar vreau sa o explic deschis, fara ocolisuri. Am pornit in aceasta campanie in speranta ca oamenii se vor uni in jurul ideii de lupta impotriva Statului Politienesc, impotriva cipurilor, al controlului total.

Imediat, s-au gasit "binevoitori" care au sapat in trecutul meu si care au inceput sa imi arunce in fata tot felul de acuze, care in opinia mea nu au nici o legatura cu lupta pe care trebuie sa o ducem. Pe scurt, "ortodocsii" ma acuza ca sunt yoghin si pleaca. Yoghinii ma acuza ca sunt legionar (membru Noua Dreapta) si pleaca. Noua Dreapta (si ei, cu un pic de intolerantza la... negru...) nu participa decat cu numele, sau ca sa isi anunte alte actiuni... Asociatiile civice, care ar dori ca actiunea sa vizeze chestiunea restrangerii libertatilor civile, satule de imaginea "ortodoxa" si "habotnica" a mesajului transmis de mitinguri pana acum, pleaca, iar restul, care au mai venit pe parcurs, clatina dezamagiti din cap... si pleaca si ei.

CONCLUZIA: Din pacate, nu putem fi uniti, indiferent cate compromisuri as face eu ca individ. In ultimele 48 de ore, mi s-a cerut sa ma leapad de: Satana, MISA, Bivolaru, Noua Dreapta, Civism, extremism, legionarism, habotnicism, etc.

Astfel, am ajuns la concluzia ca nu eu, ci VOI, CEI CE MA ACUZATI, trebuie sa va lepadati de "sensibilitati" si "intolerante" daca vreti sa mai realizam ceva impreuna. Eu nu am pornit aceasta lupta pentru voi, sau pentru Bivolaru, sau pentru yoga, sau pentru Hristos, Biserica, Dumnezeu, neam, tara, etc. Am pornit-o pentru viitorul fiului meu, in varsta de 5 ani. Refuz ideea de a-l lasa sa traiasca sclav intr-o lume de sclavi. Si sunt gata sa lupt pentru asta. Fiecare are motivul sau. Asta este motivul meu, poate nu asa de nobil ca al vostru. Nu imi pasa de mine sau de voi, imi pasa de fiul meu.

Deci, cine are sensibilitati de orice natura, sa nu mai participe la actiunile mele, de orice fel (juridice, de strada, etc.).

Vreau sa stiti ca nici pentru mine nu este usor. Oameni pe care ii consideram prieteni, s-au intors impotriva mea sau se fac ca nu ma mai cunosc (mai ales atunci cand sunt in prezenta habotnicilor de tot felul). Nici o problema. Nici eu nu ii voi mai cunoaste pe ei, mai ales atunci cand acestia imi vor cere din nou ajutorul, "uitand" de "sensibilitatile" care acum ii tin la distanta. Nimeni nu este de neinlocuit.

Inchei cu un citat din Carticica Sefului de Cuib (Corneliul Zelea Codreanu): "Oratoria ta este oratoria faptei. Tu făptuieşte; lasă pe alţii să vorbească. "

Mihai Rapcea

Va rog transmiteti acest Comunicat prietenilor dvs si mass media:

Proteste de strada impotriva instaurarii statului politienesc

Asociatia Adevar si Dreptate anunta doua actiuni stradale de protest fata de incercarea de restrangere a drepturilor inalienabile ale cetatenilor romani prin introducerea documentelor de identitate cu cip biometric si instaurarea controlului total al mijloacelor de comunicare electronice.

Prima demonstratie va avea loc joi 19 Februarie 2009, intre orele 14.00 si 16.00, in Bucuresti, la sediul P.S.D.-ului (Kiseleff)

A doua manifestatie de protest va avea loc in ziua de vineri, 20 Februarie 2009, intre orele 14.00 si 16.00, in Bucuresti in fata sediului P.D.L.ului(Aleea Modrogan nr.1)

Campaniile Coalitiei Impotriva Statului Politienesc vizeaza desfiintarea masurilor adoptate de stat pentru Controlul Total al populatiei, respectiv:

1) Obligativitatea introducerii cipurilor biometrice in toate documentele de identitate – prin Hotararea de Guvern nr. 1566/15.12.2008 - contrar Articolului 23 din Constitutia tarii - Libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile - respectiv a Articolului 29 - Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma; si

2) Legea privind inregistrarea si inmagazinarea tuturor comunicatiilor electronice personale ale cetatentilor Romaniei - Nr. 298/2008 - contrar Articolului 26 din Constitutia tarii - care obliga autoritatile publice sa respecte si sa ocroteasca "viata intima, familiala si privata"; a Articolului 28 - Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil; si a Articolului 53 - care prevede ca "restrangerea exercitiului unor drepturi sau al unor libertati poate fi dispusa numai daca este necesara intr-o societate democratica. Masura trebuie sa fie proportionala cu situatia care a determinat-o, sa fie aplicata in mod nediscriminatoriu si fara a aduce atingere existentei dreptului sau a libertatii".

Coalitia Impotriva Statului Politienesc saluta initiativa ziarului ZIUA de a contestat la Curtea Constitutionala, prin Avocatul Poporului, Legea 298/2008 si reafirma ca va actiona de asemenea pentru desfiintarea acestor acte anti-constitutionale si pentru protectia drepturilor cetatenilor romani in fata abuzurilor statului.

3.Protest impotriva parlamentarilor din Comisia de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala care au avizat favorabil, Ordonanta de Guvern privind introducerea pasapoartelor biometrice.

Cerem retragerea sustinerii parlamentare de catre partidele apartinatoare acestor parlamentari care au avizat favorabil in Comisia de Aparare Ordonanta ce privea implementarea pasapoartelor biometrice.

Asteptam sprijinul si participarea tuturor organizatiilor si persoanelor care doresc sa se implice in acest demers.

Vicepresedinte ,,Adevar si Dreptate''

Viorel Ene

contact tel:0728.178.998;0766.482.999;e-mail eneviorel90@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu