vineri, 23 septembrie 2011

MITING DE PROTEST 29 septembrie 2011 Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ora 13-14 “Refuza cardul, cere-ti drepturile!”


MITING DE PROTEST 29  septembrie 2011
 Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ora 13-14
“Refuza cardul, cere-ti drepturile!”

Protestam pentru ca se inchid spitalele, in timp ce mor oameni.Pentru ca se gasesc justificari aberante pentru inchiderea spitalelor, in timp ce bani multi-cum ar fi pentru Proiectul cardului national de sanatate- se cheltuiesc in asa zisul interes al asiguratilor. Pentru ca nu sunt suficiente paturi pentru bolnavii din spitale (doar in statistici si rapoarte oficiale), nu sunt bani pentru medicamente si pentru conditii normale de tratament, si se ofera solutia privatizarii serviciilor de sanatate, pentru ca niste baieti destepti sa puna mina pe spitale, ieftin si sigur.Pentru ca medicii si personalul medical sunt umiliti, manipulati ca sa nu ridice capu` sus, liderii sindicali sunt vinduti, si este o tacere sumbra, in timp ce oficialii sanatatii mint cu nerusinare.Pentru ca nimanui nu-i pasa …in timp ce se prezuma ca vom deveni donatori de organe.
Cardu` cu cip este o mare afacere, pe banii contribuabililor, din care cistiga doar implementatoru` privat.Cica s-ar face economii, insa nu s-au acoperit gaurile datorate firmelor capuse si managementului defectuos-insa se inchid spitalele nerentabile (le zice arierate) si se privatizeaza-devin camine de batrini.Proiectu` cu cardu` este controversat, sunt niste experti oficiali care, fara sa ne intrebe, ne asigura ca e in interesu` nostru, insa daca e asa de bun de ce au lucrat pe ascuns si de ce e  obligatoriu? Dupa ce ati platit o viata contributia la sanatate, ramineti fara asistenta medicala.Aici sunt banii vostri!      
Poti descarca aici documentul prin care refuzi cardul national de sanatate. 
Daca esti medic, asistent medical, pacient, cetatean, viitor bolnav, asigurat, pensionar, si daca te intereseaza sanatatea ta si ce se face cu banii si contributia ta,  vino la miting!
Daca esti blogger, internaut, ong-ist, independent, da mai departe acest afis
      

2 comentarii:

  1. Chiar nu sunt de acord cu nici un fel de card,nici macar cel de salariu.Din partea mea ,bancile sa se duca pe apa simbetei ,dar nu vad de ce sa protestez? Ca sa fiu luat la ochi si sa o patesc pentru ca nu are cine sa ma apere? Voi vedea ce voi face cind va veni timpul.Atit timp cit nu am siguranta ca nu voi fi luat in colimator stau in banca mea.Ca totul sa iasa cum sperati trebuie ca la acest miting sa iasa daca nu 22.000.000 de romini macar vreo 3-5 milioane ca sa putem spera ca vom fi ascultati,altfel e frectie la picior de lemn. O mina de oameni nu vor fi ascultati niciodata ,ci ii vor amuza in cel mai fericit caz.CE TREBUIE SA SE INTIMPLE SE VA INTIMPLA ORICUM,NU-I VOR IMPIEDICA O MINA DE OAMENI CARE IN VIZIUNEA LOR NICI NU CONTEAZA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine mama dracu' a blocat descarcarea modelului pt refuzul cardului sanatate? Masonii nenorociti nu se lasa,si pe site-uri isi baga nasul,adica raturile de porc...

      Ștergere