luni, 26 septembrie 2011

O noua capcana a Sistemului: recensamantul populatiei si al locuintelor


In perioada 20-31  Octombrie 2011 urmeaza sa se faca PE BANII NOSTRII, un “DEMERS STATISTIC DE IMPORTANŢĂ STRATEGICĂ PENTRU ROMÂNIA”, respectiv RECENSĂMÂNTUL POPULAŢIEI ŞI AL LOCUINŢELOR 2011
Potrivit legii (Legea 5/2008 privind aprobarea ordonantei de guvern nr. 3/2007), recensamantul este OBLIGATORIU (art. 2 din ordonanta), dar nu se prevad sanctiuni daca nu raspundem deloc, sau incomplet la intrebari. Potrivit art. 12 din aceeasi ordonanta, in premiera nationala, recensamantul nu mai este “anonim”, ci se colecteaza si CNP-ul, care impreuna cu semnatura de pe formular, vor personaliza “datele statistice”, anuland caracterul secret al colectarii de date. Deci ADIO intimitate si confidentialitate a datelor, pentru cei care vor avea nechibzuinta sa completeze aceste formulare. Ce contin ele ? Pai, aproape totul despre familia, viata noastra personala, bunurile pe care de detinem, surse de venit, cuantumul acestora,
etc.
La adresa de mai jos gasiti documentatia pusa la dispozitia anchetatorilor pentru recensamantul din 2011. veti gasi si cele 8 chestionare.
e bine sa stiti ce intrebari va asteapta.
Parerea mea este ca cei care vor completa aceste formulare vor intra direct in bazele de date ale Noii Ordini Mondiale, facand inca un pas catre Dictatura Electronica.

vineri, 23 septembrie 2011

MITING DE PROTEST 29 septembrie 2011 Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ora 13-14 “Refuza cardul, cere-ti drepturile!”


MITING DE PROTEST 29  septembrie 2011
 Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ora 13-14
“Refuza cardul, cere-ti drepturile!”

Protestam pentru ca se inchid spitalele, in timp ce mor oameni.Pentru ca se gasesc justificari aberante pentru inchiderea spitalelor, in timp ce bani multi-cum ar fi pentru Proiectul cardului national de sanatate- se cheltuiesc in asa zisul interes al asiguratilor. Pentru ca nu sunt suficiente paturi pentru bolnavii din spitale (doar in statistici si rapoarte oficiale), nu sunt bani pentru medicamente si pentru conditii normale de tratament, si se ofera solutia privatizarii serviciilor de sanatate, pentru ca niste baieti destepti sa puna mina pe spitale, ieftin si sigur.Pentru ca medicii si personalul medical sunt umiliti, manipulati ca sa nu ridice capu` sus, liderii sindicali sunt vinduti, si este o tacere sumbra, in timp ce oficialii sanatatii mint cu nerusinare.Pentru ca nimanui nu-i pasa …in timp ce se prezuma ca vom deveni donatori de organe.
Cardu` cu cip este o mare afacere, pe banii contribuabililor, din care cistiga doar implementatoru` privat.Cica s-ar face economii, insa nu s-au acoperit gaurile datorate firmelor capuse si managementului defectuos-insa se inchid spitalele nerentabile (le zice arierate) si se privatizeaza-devin camine de batrini.Proiectu` cu cardu` este controversat, sunt niste experti oficiali care, fara sa ne intrebe, ne asigura ca e in interesu` nostru, insa daca e asa de bun de ce au lucrat pe ascuns si de ce e  obligatoriu? Dupa ce ati platit o viata contributia la sanatate, ramineti fara asistenta medicala.Aici sunt banii vostri!      
Poti descarca aici documentul prin care refuzi cardul national de sanatate. 
Daca esti medic, asistent medical, pacient, cetatean, viitor bolnav, asigurat, pensionar, si daca te intereseaza sanatatea ta si ce se face cu banii si contributia ta,  vino la miting!
Daca esti blogger, internaut, ong-ist, independent, da mai departe acest afis